Titulní strana arrow TEPLO arrow Elektrické krby
Elektrické krby Tisk E-mail

 

...už nevypadají jako kdysi


Nemáte-li k dispozici komín, nebo z jiného důvodu nemůžete instalovat klasický krb na dřevo, a přesto toužíte po atmosféře plápolajícího ohně, pak ideálním řešením pro vás bude krb elektrický. Instalace a obsluha elektrického krbu je velmi jednoduchá.většina modelů se dodává kompletně smontovaná. Stačí krb vyjmout z obalu, postavit na vhodné místo a zapojit.

V opačném případě si vyberete typ elektrické krbové vložky, k tomu obestavbu dle požadavku, ta se montuje podobně jako nábytek, v případě montáž zajistíme také.

Naše elektrické krby neplní jen estetickou funkci. Každý z nich má topný výkon 2000 W (Oxford 1680 W). Takový výkon umožňuje vytopit místnost o ploše cca 20 m2, intenzita topení je regulovatelná. Je-li v místnosti dostatek tepla, nebo v létě, a záleží Vám pouze na efektu plamene, můžete funkci topení zcela vypnout.

Všechny naše elektrické krby (mimo Oxford) jsou vybaveny dálkovým ovládáním. S jeho pomocí můžete krb bez vstávání z křesla zapnout, nebo vypnout, nastavit výšku plamene, intenzitu topení a osvětlení.

Tyto elektrické krby se již více než 10 let těší velkému zájmu zákazníků v zemích západní Evropy.naše krby se úspěšně prodávají i na náročných trzích v Německu a Anglii, kde se těší pověsti vysoce kvalitních a bezporuchových výrobků.

V nabídce najdete krby klasické, rustikální i moderní, které ideálně zapadnou do stylu vašeho domu nebo bytu.