Titulní strana arrow TEPLO arrow Zahradní krby a udírny
Zahradní krby a udírny Tisk E-mail

 

Zabýváme se také prodejem zahradních krbů a udíren, venkovních krbů, stolků ke krbům, krbové doplňky, zahradní nábytek, zahradní lavičky, zahradní stoly, vázy pro zeleň a jiné betonové výrobky.

Zahradní krby, venkovní krby

Zahradní krby jsou určeny pro grilování a uzení na zahradě s použitím dřevěného uhlí, případně drobných kousků dřeva. Venkovní krby jsou vhodným doplňkem každé zahrady a jsou nezbytnou součástí pro pohodové posezení s přáteli.

Přednosti zahradních krbů

U všech typů zahradních krbů byl kladen důraz na jejich jednoduchost a funkčnost tak, aby byly snadno sestavitelné a nebyla zapotřebí odborná montáž.

Široký výběr zahradních krbů

Zahradní krby se vyrábí z vymývaného betonu v různých barevných odstínech, kde široký výběr typů za nízké ceny uspokojí i náročné zákazníky. Všechny typy zahradních krbů, venkovních krbů, zahradního nábytku a laviček vč. novinek si můžete prohlédnout na naší provozovně, kde je pro Vás připravena vzorkovna a kde Vám rádi poskytneme odbornou radu při Vašem výběru.

Doplňky ke krbům

K zahradním krbům se dále vyrábějí doplňky jako jsou krbové stolky, nástavce komínů a příslušenství na grilování. Nemalou oblibu si získal i zahradní nábytek, zahradní sedací soupravy a vázy pro mobilní zeleň, které se vyrábí ve stejném provedení materiálu jako zahradní krby. Tím byla ucelená nabídka při zřizování zahradního posezení.


Zahradní krby, zahradní krby s udírnou jsou určeny pro grilování a uzení na zahradě s použitím dřevěného uhlí, případně drobných kousků dřeva. U všech typů zahradních krbů byl kladen důraz na jejich jednoduchost a funkčnost tak, aby byly snadno sestavitelné a nebyla zapotřebí odborná montáž. Krby se vyrábí z vymývaného betonu v různých barevných odstínech.

Stolky ke krbům jsou určené na přípravu a servírování pokrmů. Ke každému krbu se vyrábí stolek ve stejném provedení. Stolky jsou vhodným a praktickým doplňkem zahradních pergol.

Příslušenství ke krbům slouží na obsluhu krbů a pro přípravu pokrmů při grilování. Grilovací rošty a jehly jsou vyrobéné z materiálů, které jsou vhodné pro přímí kontakt s potravinami. Příslušenství je typizované pro všechny modely krbů.

Nástavce komínů jsou určené k prodloužení komínu nad střechu pergol nebo altánů. U některých typů krbů se nástavce vyrábějí ve dvou velikostech. Doporučuje se prodloužit komín max. o jeden nástavec. Při použití více nástavců se snižuje stabilita a zvyšuje zatížení nosných prvků. U prodloužených komínů je nutné zabezpečit jejich stabilitu kotvením.

Zahradní nábytek nabízíme v provedení s bočnicemi z betonu nebo litiny. Je určený k dotváření odpočinkových zón dětských hřišť, dálničních odpočívadel, benzinových pump, ale také zahradních pergol nebo altánů. Zahradní nábytek se vyrábí z vymývaného betonu, nebo prostého betonu natřeného fasádovou barvou. Dřevěné latě zahradního nábytku jsou opatřeny nátěrem Luxol v různých odstínech.

Vázy pro mobilní zeleň jsou určeny k dotváření odpočinkových zón městských parků, administrativních budov, ale zároveň zahrad, altánů a pergol. Vázy lze také využít k posezení, nebo jako zábranu vjezdu do uzavřených lokalit.